Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

10-09-2012 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΑΥΝ ΧΙΟΥ - ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ & ΣΑΜΟΥ - ΕΥΠΣ ΧΙΟΥ - ΕΑΑ ΧΙΟΥ








ΕΑΥΝ ΧΙΟΥ - ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ & ΣΑΜΟΥ - ΕΥΠΣ ΧΙΟΥ - ΕΑΑ ΧΙΟΥ

                                                                                                   


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χίου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Χίου & Σάμου, της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου και της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Χίου, αφού έλαβαν υπόψη:
  • Την οικονομική εξαθλίωση, που ήδη βιώνουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Σ. Α και των Ε. Δ, ζώντας κάτω από το όριο της στοιχειώδους διαβίωσης, μη δυνάμενα πλέον να πληρώνουν στεγαστικά δάνεια και χαράτσια.
  • Την αδυναμία κατανόησης της πολιτείας, των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πλέον οι οικογένειές μας και την περαιτέρω υποβάθμισή μας, που επιδιώκεται με τις προωθούμενες περικοπές στο πενιχρό μισθολόγιο όλων των ενστόλων.                 
Αποφασίζουν ομόφωνα την πραγματοποίηση ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 στην Είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου με πορεία στα πολιτικά γραφεία των εκπροσώπων της Κυβέρνησης Συνεργασίας, που ως στόχο έχει την οικονομική εξόντωση της Χώρας και των πολιτών της,  με κατάληξη την Πλατεία Βουνακίου.

Προσκαλούνται να συμμετάσχουν σ’ αυτήν, ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, καθώς και οι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ των Σ. Α και Ε. Δ και οι οικογένειες τους.


Χίος, 05/09/2012