Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΡΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ  Ι.Ρ.Α. ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ε.Α.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την παραβατικότητα στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία, που έλαβε χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι εισηγητές, ο καθένας με το δικό του τρόπο και από το δικό του μετερίζι, ανέπτυξαν το φαινόμενο της παραβατικότητας, τα αίτια αλλά και τρόπους αντιμετώπισής του.
Το ακροατήριο συνέβαλλε τα μέγιστα στην καλύτερη ανάπτυξη και κατανόηση του φαινομένου και των τρόπων αντιμετώπισης, καθώς με τις ερωτήσεις και την συζήτηση που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε αυτό και τους εισηγητές, όλα γίνονταν πιο απλά και κατανοητά.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τους χορηγούς, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία της, όλους τους αστυνομικούς που εργάσθηκαν πέραν των υποχρεώσεών τους για τη συμβολή τους στην άρτια οργάνωση της ημερίδας. Τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν, δίδοντάς μας γνώσεις και εμπειρίες πολλών ετών για το θέμα της παραβατικότητας. Αλλά κυρίως την κοινωνία της πόλης μας, η οποία αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση με την συμμετοχή της.
Η συμμετοχή αυτή μας δίνει την ελπίδα ότι η κοινωνία μας προβληματίζεται το ίδιο με μας, για το φαινόμενο της παραβατικότητας και την καταπολέμησή του, κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την από κοινού δράση όλων μας, αλλά και του καθενός μας ξεχωριστά ως μέλη της κοινωνίας.