Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

26/06/2015 "Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών''"



 















Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου Υ/Β ΚΑΛΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής  με την βοήθεια όλης της ομάδας του και με τη συνεργασία της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου,  την Παρασκευή 26/06/2015 διοργάνωσαν εκδήλωση Χαράς – Ενημέρωσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Α.Χ. στην Φάρκαινα Χίου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν:
Π.Α.Χ.
ΚΛΑΣΣΙΚΟ
AJAX-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ‘LA BALLET
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν.Ο.Χ.
ΟΜΑΔΑ ΣΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ.

Έλαβαν χώρα ποδοσφαιρικοί αγώνες παιδιών έως 7 ετών, μαθήματα ιστιοπλοΐας, χορευτικές παραστάσεις, καθώς και ενημέρωση γονέων και παιδιών αναφορικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν και η εθελοντική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού  ΄΄Κιβωτός του Κόσμου - Αιγαίου΄΄  που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε μόνιμα  στις εγκαταστάσεις του αθλητικού χωριού Αίπους.

Το Τ.Δ.Ν.Χίου έχει ως όραμα να είναι αποτελεσματικό ενεργώντας με νόμιμη δράση και ανθρώπινο πρόσωπο και να καταστήσει τη Χίο έναν ασφαλή τόπο όσο αφορά τις ουσίες που προκαλούν εξάρτηση. Η αντιμετώπιση των ναρκωτικών  γίνεται με την ενεργή συμμετοχή όλων, πολιτών, κρατικών και μη κρατικών φορέων.

Σύνθημα της εκδήλωσης ήταν : ΄΄Η Ζωή δεν θέλει εξαρτήσεις. Ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις. Βάλε γκολ στη ζωή. ΄΄

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς, που η βοήθειά τους ήταν απαραίτητη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης : GOODYS Χίου, ΒΕΝΝΕΤΟΝ Χίου, EVEREST, Βιβλιοπωλείο ΠΥΞΙΔΑ, κατ. Ηλεκτρονικών ΖΑΝΝΙΚΟΥ Δημητρίου και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χίου.

Δ.Ε.Α./Τ.Δ.ΧΙΟΥ