Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Δ.Ε.Α. / Τ.Δ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ « Συμμετοχή στη 14η Έκθεση Καρδίτσας»



           
ipakarditsa@gmail.com
 
 
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
Καρδίτσα, 22  Οκτωβρίου 2015


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
 
ΘΕΜΑ:  « Συμμετοχή στη 14η Έκθεση Καρδίτσας»
 
           Με πολύ μεγάλη επιτυχία, η τοπική διοίκηση Καρδίτσας ΙΡΑ συμμετείχε στη φετινή 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας στο διάστημα 9-14 Οκτωβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο των παλαιών καπναποθηκών.
           Για μια ακόμη χρονιά, επιλέξαμε με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας να έχουμε κοινό περίπτερο, όπου να παρουσιάζεται ενιαία η Αστυνομία τόσο ως προς το έργο της στον τομέα της Τροχαίας και της Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, όσο και ως προς την κοινωνική και πολιτιστική δράση των Αστυνομικών - Μελών της ΙΡΑ. Ο χώρος μας εμπλουτίστηκε με συλλεκτικά κομμάτια και στολές από το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας που ευγενικά μας διέθεσε ο ιδρυτής του και μέλος μας κ. Δημητρίος Καλλιαντζή. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες στάθηκαν στο περίπτερο και είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την ΙΡΑ, τη δράση  και τους σκοπούς της. Πολλοί από αυτούς έφυγαν με κάποιο τεύχος από τα περιοδικά «Νέα της ΙΡΑ» και «Δύναμη» στα χέρια τους.
          Ευχαριστούμε θερμά το Εθνικό Τμήμα για την υλική υποστήριξη που έκανε πραγματικότητα τη συμμετοχή μας, καθώς και την Τ.Δ. Θεσσαλονίκης για την προσφορά μεγάλου αριθμού τευχών του περιοδικού «Δύναμη», όπως και όλους τους συναδέλφους και φίλους της τοπικής μας που ξόδεψαν μέρος του πολύτιμου χρόνου τους για την προβολή της ΙΡΑ.
 
Servo per amikeco
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
 
                               Ο                                                                                              Ο
                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος                                                            ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος