Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου και στο ¨ΔΙΟΝΥΣΙΟ¨ Οικοτροφείο Ατόμων με ειδικές ανάγκες.










Η χορευτικής ομάδα της ΔΕΑ/Τ.Δ.Χίου, επισκέφτηκε σήμερα (23/12/2019) το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου .  Προσφέρθηκαν  είδη πρώτης ανάγκης και  τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν απ΄ όλα τα μέλη της χορευτικής μας ομάδας.  Για κάθε παιδί που φοιτά εκεί, είχαμε  από μία κούπα με διάφορα γλυκίσματα.  Μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί και μας ενημέρωσε για την λειτουργία και την προσφορά του ειδικού σχολείου. Τα παιδιά μας κέρασαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα, που είχαν εκείνα φτιάξει και ήταν γευστικότατα.  Η Ομάδα μας είναι κοντά στα παιδιά αυτά, βοηθώντας κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, στην πώληση  αντικειμένων, που φτιάχνουν τα ίδια τα παιδιά, για να καλύψουν μέρος από τις ανάγκες  τους.
Στη συνέχεια, αντιπροσωπία μας, με την συνοδεία του Δ/ντή της Δ.Α.Χίου Ταξίαρχου ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ Δημητρίου και εν ενεργεία αστυνομικών, επισκεφτήκαμε το ¨ΔΙΟΝΥΣΙΟ¨  Οικοτροφείο  ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, όπου κι εκεί προσφέρθηκαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν απ΄όλη την Αστυνομικής Διεύθυνση  Χίου, τους αποσπασμένους στο Κ.Υ.Τ. Χίου και την χορευτική ομάδα μας.
                                                       Καλές  Γιορτές, Ευτυχισμένο το 2020.
          Ο πρόεδρος
ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ