Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Δ.Ε.Α./Τ.Δ. ΧΙΟΥ : Let s do it Chios .

 






















 

 






























 







Η Διεθνής  Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Χίου, για πρώτη φορά συμμετείχε στην πανελλήνια δράση Let s do it Greece.  Την εβδομάδα 1-5/4/2019, συγκεντρώσαμε  μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών, στην είσοδο του κτιρίου της Δ.Α.Χίου, τα οποία και προσφέραμε στον Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Χίου, για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.
Την Κυριακή 14/4/2019, το  Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο, με τις οικογένειες του, μέλη μας αστυνομικοί με τα παιδιά τους και μέλη της χορευτικής ομάδας μας, συγκεντρωθήκαμε ώρα 12:00 στην παραλία των -3- μύλων Βροντάδου, όπου και την καθαρίσαμε από κάθε τι άχρηστα υλικα. Τα υλικά που συγκεντρώσαμε, σε μεγάλη ποσότητα, ήταν πλαστικά (μπουκάλια, μπετόνια κλπ), πολλά  ξύλα και διάφορα  οικοδομικά υλικά (σίδερα, πλακάκια, τούβλα κ.λπ.). Όλα τα αντικείμενα συγκεντρώθηκαν σε δύο (2) στοίβες για να τα περισυλλέξει η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χίου.

Στο τέλος της δράσης, αφού η παραλία ήταν πια καθαρή και επειδή φυσούσε αεράκι, πετάξαμε και χαρταετούς.
Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην δράση αυτή. Ευχαριστούμε το Δήμο Χίο για την οργάνωση και που μας μύησαν στην δράση αυτή.

Ραντεβού του χρόνου.

Ο  Πρόεδρος
Λασκαρίδης Ζαφείριος.